Wat is MijnSportPagina? 
(Of beter gezegd, Uw SportPagina) 


Heeft u als actieve sporter nog nooit gewenst dat u op elk moment in contact kan komen met uw ploegmakkers of collega-sporters met dezelfde interesses? 

Zou het niet geweldig zijn om over een eigen profiel te beschikken zodat sportclubs jou kunnen contacteren in plaats van andersom?  

Tools als online reservaties, afspraken, abonnementdetails, club-activiteiten maar ook uw team-genoten, vrienden, partners,... komen in een handomdraai in jouw bereik, wanneer jij dat wil.  Clubs kunnen je ten allen tijden informeren over hun activeiten, kalender en nieuwigheden.  Clubs die hun leden helemaal in de watten willen leggen, beschikken over de mogelijkheid om je te overladen met duizende kortingen en voordelen.

Deel je sportieve momenten en video berichten, blog naar hartelust en chat met andere enthousiaste sportbeoefenaars. Of geef je trainer/coach de mogelijkheid om je trainingsprogramma bij te sturen en laat je club je online verwittigen als een les niet kan doorgaan of een wedstrijd op een andere locatie zal plaats vinden.

Dit alles is vandaag beschikbaar op één platform, en ja, het is jouw platform.  Het is Jouw Sportpagina en dus alleen van jou. Heeft u nog geen sportpagina, of heeft je club heeft u er nog geen aangeboden via hun lokale administratie?

Dan is vandaag de dag. Laat een (nieuwe) sportwereld voor u open gaan.


Met sportieve groeten, 

Het MySportspage europe Foundation - Team 

Mysportspage.eu  (Alle rechten behouden door Mysportspage.eu vzw, Ruggeveldlaan 752 - 2100 Deurne Antwerpen, België)